San Francisco – Golden Gate Bridge, Bay Area

Na een bak koffie eerst op weg naar een wasserette. De was van gisteravond in de automaat gedaan en zonder toevoeging van waspoeder schuimt alles er vrolijk op los.

Daarna alles in de droger gestopt en wachten, onderwijl er achter komend dat ik een zakje met wasgoed in het hotel in New York heb laten liggen.
Toch even beter opletten anders ben ik wel erg snel door mijn verschoningen
Na het ontbijt op weg naar de Golden Gate Bridge.imm009
De afstanden zijn hier toch wel wat anders dan we gewend zijn, want het is een lange wandeling.Elke keer denk je dat er bent maar het is een behoorlijke wandeling.De brug zelf is bijna 3 kilometer lang. De brug over lopen duurt 30 minuten! En dan moet je ook weer terug.
Vervolgens maar weer eens uitrusten met een bak koffie.

Het geplande museum,in het park bij de brug lijkt erg op het Nint in Amsterdam en het wemelt er van de scholieren. We besluiten dit te laten schieten en gaan naar een supermarkt waar we een six pack, een zak chips en biernootjes kopen alvorens naar het hotel te gaan.imm012

Na wat kaarten naar huis geschreven te hebben en een film op tv gezien te hebben gaan we naar een pizzeria genaamd “Pizza Uno”. Dit leek van buiten een leuke tent, maar het is binnen erg rommelig. Er draaien drie soorten muziek door elkaar en de bediening is erg slecht.
De pizza van Peter kan twee keer terug.De eerste keer was hij niet gaar en de tweede keer aangebrand. De manager wordt erbij gehaald en biedt een nieuwe pizza of een gratis dessert aan. Omdat wij ons eten al bijna op hebben laten we het er maar bij zitten.De fooi hebben we deze keer in de knip gehouden.

Terug in het hotel even het schrijfwerk bijwerken en op tijd slapen. Van al dat lopen de afgelopen week zijn we toch wel moe geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *