Op weg naar Frankfurt

Zo ineens blijkt je verblijf in Italië er alweer op te zitten en moet je weer richting huis. Het verblijf in Gravedona is ons erg goed bevallen. Nog een keer naar de bakker om broodjes te halen en gelijk een lekkere espresso te bestellen. Het uitchecken ging niet helemaal naar wens want we wisten niet waar we de sleutels van het appartement af moesten geven. Na een paar keer bellen nam Mauro eindelijk zijn telefoon op maar daar kwamen we ook niet verder mee.

Omdat ik zijn auto in de garage naast de mijne had zien staan hebben we de sleutels maar in de garage achter gelaten. Even een berichtje vertaald en ge-sms’t, want whatsappen kon ook niet.

Via Lugano zijn we weer in Zwitserland beland. Dat is toch wel een erg mooi land. We rijden van zuid oost naar noord west en zien weer veel mooie natuur. Oké je komt regelmatig een tunnel tegen en dan zie je niet veel maar rijden door Zwitserland is geen straf. De langste tunnel was vandaag 17 kilometer en binnenin was de temperatuur opgelopen naar 37 graden. Als we via Basel weer in Duitsland belanden rijden we richting Frankfurt voor een tussenstop.

Die plaats staat al langer op ons lijstje en we willen daar 2 nachten blijven zodat we wat meer van de stad kunnen zien. We checken in bij het Hampton Inn, wat in een nieuwe wijk buiten het centrum gelegen is. Er is hier al genoeg te doen. Als we in een lokaal knijpje met de naam Gute Stute wat gaan drinken worden we verwelkomd door een paard.

Omdat het erg warm is gaan we buiten op het terrasje zitten. Er zit hier ook een Blockhouse restaurant in de wijk, dus we hebben ook al een adresje om te eten. Het is er wel erg druk en we moeten even wachten, maar om 21:00 kunnen we aan tafel. Qua etenstijd lijkt het dus nog of we in Italië zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *