Seattle

Vandaag de laatste dag in Seattle. Tijd om onze slag te slaan bij Macy’s. Als je bij Macy’s naar de servicebalie gaat en je paspoort laat zien krijg je een kortingskaart.
Dit noemen ze een International Savings Card en je krijgt dan 11% korting op al je toch al zo goedkope aankopen. Altijd handig.

Nadat we de aankopen op de hotelkamer gelegd hebben is het inmiddels tijd om in te checken voor onze vlucht van morgen. Als we onze plaatsen proberen te wijzigen is er iemand ons net te snel af. De eerste 2 stoelen krijgen we gewijzigd maar de derde keuze is opeens bezet. Daarom alles maar weer terug gezet. We zitten nu achter elkaar omdat de gangplaatsen bij Northwest Airlines voor premium leden bestemd zijn.
Misscchien dat er morgen tijdens de vlucht wat te schuiven is want zo te zien is de vlucht niet volgeboekt. Het zijn echter allemaal losse plaatsen.

Nadat we een bakkie gedaan hebben bij Seattle’s Best Coffee gaan we richting Pike’s Market. Het is een gezellige boel, vooral de viskraam trekt veel belangstelling.
Buiten staan ook veel straatartiesten. Een groep gospelsingers valt ons op en we blijven even staan luisteren. Ze zingen over iets wat je de hele dag nodig hebt en wij maar denken dat ze het over een telefoon hebben.

Nadat we een tijdje rondgelopen hebben door het centrum gaan we richting de Space Needle. Het is erg mooi weer en we kunnen boven mooie foto’s maken. Als we over het bordes lopen krijgen we uitleg van een gids. Altijd leuk als je weet waar je naar kijkt.

Na afloop gaan we eten bij een sportcafé in de buurt. De serveerster vind het waarschijnlijk vreemd dat ik Budweiser bestel want we krijgen gelijk een smaaktest van diverse biersoorten. Er zit een biertje bij wat wel redelijk smaakt maar toch bestel ik een Bud.

We gaan ’s avonds met de monorail terug naar het centrum, een ritje van nog geen 2 minuten. Daarna gaan we proberen om onze aankopen in de koffers te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *