Seattle – Amsterdam

Helaas, de vakantie zit er al weer bijna op.
Als we de parkeergarage van het hotel uitrijden worden we bijna vol in de flank geraakt door een achteruitrijdende beller. Het was dan wel niet onze schuld geweest maar het levert toch wel ongewenste vertraging op.
Binnen 3 keer afslaan zitten we op de Interstate 5 naar Tacoma.
Dat is toch wel mooi in de V.S., de snelwegen lopen zowat door de stad, terwijl je daar lopend op straat niet zoveel van merkt.

Binnen 20 minuten zijn we bij Avis waar men de oneway fee liever in euro’s dan in dollars wil hebben. Omdat de aangeboden koers gunstig is vinden we dat geen probleem.
Als we bij de gate een kopje koffie halen wordt er al met boarden begonnen.
We drinken onze koffie rustig op en gaan aan boord en al snel blijken we met enig ruilen toch nog naast elkaar te kunnen zitten.

Het is een rustige vlucht, geen turbulentie of medepassagiers die telkens in de bagage staan te graaien. De crew is attent en zelfs voor wat betreft de catering hebben we deze keer geen klachten.
We landen om 07:11 op de polderbaan, maar het duurt nog tot 07:40 voor we het vliegtuig kunnen verlaten. Bij de bagageband liggen onze 3 koffers op kop, alles zit wel heel erg mee deze keer.  De 3 douaniers laten gelukkig onze aankopen ongemoeid. Als we in de hal komen worden we opgewacht door Bas en Peter.

Nog even wat napraten en dan naar huis om de jetlag te verwerken en na te genieten van een zeer mooie reis.

1 reactie op “Seattle – Amsterdam

  1. prachtige site, heel bruikbaar voor info, ben zelf afgelopen mei 2008 in NYC geweest en wil volgend jar het zuiden gaan doen, heb dus genoten van het verslag van o.a. New Orleans….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *