Fort Collins

Bijtijds opgestaan en bij de Wallmart, een enorme supermarkt, donuts, melk en yoghurt gekocht.
We beginnen geroutineerd te worden want na 45 minuten waren we al opgestaan, gedouched en ingepakt op weg.
We rijden tegenwoordig eerst een stuk voor we gaan ontbijten, dat bevalt ons beter.Vandaag proberen we zover mogelijk richting Denver te komen.
Al snel wordt het weer een stuk warmer.
Onderweg zij we nog een tijdje gelijk opgereden met een goederentrein. Als we stoppen om foto’s te maken worden we luid toeterend begroet door de machinist. We schatten dat er wel zo’n 60 wagons achter de 3 locs gekoppeld zijn.imm016
Tijdens de picknickstop zou Peter even het water van de boter gieten. We hebben maar droog brood gegeten want hij hielt het kuipje iets te schuin. Wel gelachen, maar geen boter meer in de kuip te zien. Na ongeveer 450 mijl afgelegd te hebben in bijna 8 uur komen we aan in Fort Collins, iets voor de Rockey Mountains. Ik moet zeggen dat het rijden beter opschiet dan andere jaren omdat de snelheidslimiet omhoog gegaan is.
We rijden sneller dan vooraf gepland, en ook de full size auto is een goede keus geweest dus de afstanden vallen relatief gezien mee.

Bij het plaatselijke Motel 6 is nog een kamer vrij en we checken in.
Omdat we de hele dag in de auto gezeten hebben wordt het toilet gelijk vrij intensief bezocht.
Het riool heeft daar duidelijk problemen mee want als Peter als laatste doortrekt, komt hij naar buiten rennen met het water uit de wc achter zich aan.
Gierend van de slappe lach ruimt hij later alles op onderwijl door ons vastgelegd op video voor het thuisfront.
We gaan op weg naar het visitorcenter om informatie over Colorado te halen.
Je moet het even weten maar elke staat heeft zulke centra, een soort super VVV kantoor en je wordt zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de veelal oudere medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *