Universal Studio’s

We beginnen de dag met een lekkere discount van $ 45,- Op de site van de A.A.A. hebben we een coupon gevonden en uitgeprint. Aan de kassa hoeft men niet eens mijn anwb pas te zien, dat is snel verdient en mooi meegenomen want Universal studio is niet echt goedkoop te noemen.
We beginnen in het House of horrors en dat is gelijk lachen. Na lang aarzelen gaan de meisjes mee naar binnen en daar hebben ze gelijk spijt van.

Ik heb me wel vermaakt. Het ziet er allemaal gelikt uit en er lopen acteurs rond die prachtig inspelen op de situatie. Het heeft wel tot gevolg dat Els diverse attracties aan zich voorbij laat gaan. Jennifer is een bikkel en geeft niet op.

Bij de Jurassic Park tour gaat Els weer mee. Je gaat hier met een boot langs diverse punten uit de films. Daarbij wordt zoveel water gebruikt dat we alle drie drijfnat naar buiten komen. Het is wel gaaf allemaal.
De studiotour in de tram brengt ons langs de set van Desperate housewives, en langs het onlangs afgebrande gedeelte van de studio’s.
Spectaculair zijn verder de sets van The fast and the furious, en War of the worlds. Backdraft ,The Terminator,Waterworld, er gebeurt zoveel dat we zintuigen tekort komen. De informatie over aanvangs- en wachttijden is prima geregeld. De attracties sluiten goed op elkaar aan en we hoeven nergens lang te wachten.

Voor we het beseffen is de dag voorbij en staan we weer buiten. We gaan weer op weg naar het hotel voor ons laatste nachtje in L.A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *