Phoenix – Kingman

Het warmte record voor deze periode is gebroken, 102 graden Farenheit / 39 graden Celsius.We gaan vandaag verder richting Las Vegas met uiteraard de airco vol aan.
Zodra we Phoenix achter ons gelaten hebben rijden we door een schitterend gebied. Overal om ons zien we uitgestrekte vlakte met honderden cactussen.
We zijn van de hoofdroute afgegaan en rijden over een tweebaansweg weg die zich door het landschap kronkelt.IMG_1387

Als we stoppen om wat foto’s te maken horen we veel geritsel in de berm.
We zien hagedissen lopen en bedenken ons dat er ook wel slangen kunnen rondkruipen. We gaan dus weer de auto in want je weet maar nooit.Verder naar het noorden wordt de natuur rotsachtiger en valt er hier en daar canyon structuur te ontdekken.
Arizona is tenslotte de Grand Canyon staat. Ook zien we formaties van de Joshua tree. Deze bomen kunnen 1000 jaar oud worden en komen alleen aan de zuidwest kant van Amerika voor.IMG_1395

We hebben het hotel in Las Vegas via het reisbureau besproken maar dat is vanaf dinsdag. We lopen iets voor op het schema. We bereiken Kingman een plaatsje met een grote naam maar verder is er niet veel te doen. Er zijn veel motels en restaurants doordat voorheen de route 66 hier langs liep. We zoeken een motel en gaan er een rustig dagje van maken. De was moet ook weer eens gedaan worden en we kunnen mooi werken aan het reisverslag. Klein beetje vervelend is het dus wel dat het juist hier niet lukt om in te bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *