Moab

We zorgen ervoor genoeg contant geld op zak te hebben om de entree te betalen bij het Colorado nationaal monument. Vorige keer dacht ik met een creditkaard te betalen, maar de loketten van de Nationale parken zijn zo een beetje de enige plaatsen in de VS waar dat niet kan. Bij de eerste stop raken we in gesprek met een fietser uit Texas.
Hij neemt een foto van ons en stapt weer op zijn mountainbike.
Als we hem inhalen begint hij druk te zwaaien, aardige man. Een paar stops later komen we een groepje fietsers tegen. Het valt ons op dat ze allemaal dezelfde shirts dragen met een print van de texaanse vlag. Ze komen uit Dallas en zijn met een groep op fietsvakantie in Colorado.

Nou, wij vinden het momenteel iets te warm om te fietsen, dus we pakken de auto wel.
Als we aan de andere zijde het park weer verlaten is het niet zo ver meer rijden naar Moab. We overnachten er in het La Quinta hotel, net zo duur als het Motel6 in Moab en inclusief hot breakfast.
La Quinta in Moab is een aanrader voor wie nog een goed hotel zoekt. Omdat we erg vroeg zijn gaan we eerst de was wegwerken en daarna het plaatsje verkennen.
Moab is een erg leuke plaats en je zult je er niet snel vervelen.
Na het eten wandelen we in de schemering terug naar het hotel.
De meisjes gaan nog even zwemmen maar een kolonie muggen boven het water zorgt ervoor dat ze weer snel naar de kamer gaan

1 reactie op “Moab

  1. Hoi Jennifer, Els en Theo,
    Complimenten voor jullie website! ontzettend leuk, vooral nu de foto’s er bij staan.
    We wensen jullie nog heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *