Grand Junction

Dinsdag 1 juli 2008

We beginnen de dag met computer perikelen want het wilde gisteravond niet echt lukken om de website te updaten. Per mail hebben we enkele tips gekregen en vanavond zullen we daar verder naar kijken. Eerst hebben we lekker ontbeten in de Skybox grill and sportsbar.
Het restaurant heeft een ronde vorm en biedt daardoor uitzicht over de Rocky Mountains, de Denver skyline en het Invesco Field stadium.
Omdat de harde schijf vol begint te raken met foto’s eerst even een externe harde schijf aangeschaft bij Best Buy.

Dit is voor de dames het startsein om de Colorado mall in Lakewood onveilig te maken.
Waarschijnlijk staat op dit moment nog iemand bij de Puma store alle schoenen op te ruimen welke gepast zijn.
Min 1 paar want Jennifer heeft een paar puma’s te pakken voor € 40.
Toch wel lekker die lage dollar. De Colorado mall is een mooi winkel centrum en zelf heb ik geruime tijd doorgebracht bij Borders, een boekhandel met koffieshop.

Het is 14:00 uur als we richting GrandJunction gaan. De natuur is hier prachtig en op het hoogste punt kunnen we de sneeuw aanraken. Omdat we op de snelweg zitten hebben we tijd genoeg om de knoppen in de auto te verkennen.
Het gaat nog zeker een paar dagen duren voor we alles doorhebben. Buiten is het inmiddels alweer 90 graden maar door de klimaat controle merken we daar niet veel van. De auto, een Hyundai Azera, heeft ook de beschikking over XM satelliet radio.

Na een bezoekje aan Walmart is het alweer 8 uur pm als we een restaurant opzoeken.
’s Avonds nog wat gestoeid met de computer. We beginnen in ons ritme te komen, al hebben we zo tegen het eind van de middag nog wel last van de jetlag .

De komende dagen blijven we in dezelfde tijdzone dus dat zal wel niet lang meer duren. Morgen gaan we starten met de Nationale parken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *