New York State

Als we klaar staan om op weg te gaan blijkt het al enige tijd te regenen. We passen onze kleding aan en gaan op weg naar Denny om te ontbijten. De service en het ontbijt zijn prima. De serveerster is toppy en ze heeft duidelijk plezier in haar werk.
Het is erg druk want omdat het zondag is zitten er hele gezinnen te ontbijten. Na het eten rijden we weer richting I90 om de weg naar Boston te vervolgen.
Weinig nieuws vandaag, toll boots, traffic jam en als het even stopt met regenen een mooi uitzicht over het landschap. Als we Boston inrijden wordt de routeplanner weer erg nerveus. In een tunnel wordt ik zelfs linksaf gestuurd. Later blijkt dat de tunnel vrij nieuw is.

In Boston is men net klaar met een groot project om de snelweg die dwars door de stad liep ondergronds te werken. Dit project staat ook wel bekend als de BigDig.

Het lukt uiteindelijk vrij eenvoudig om ons hotel in Cambridge te bereiken. Het is weer een Hampton Inn dus het comfort zit wel weer goed. Er is zelfs gratis Wireless Internet.
Voor de gasten zonder computer staat er een desktop in de lobby.
Natuurlijk mailen we even met het thuisfront

We brengen de spullen naar de kamer en gaan daarna naar de supermarkt om wat inkopen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *