Weer terug in New York State

Als we opstaan is het mooi weer, maar een half uurtje later hangt er een grote nevel over Niagara Falls. We gaan nog even kijken maar de watervallen zijn niet te zien.
Geen mooie foto’s meer te maken dus. We pakken de auto en rijden naar de grensovergang midden in de stad. Natuurlijk werd er aangesloten in de verkeerde rij want aan alle kanten werd er doorgereden. Niet bij gate 2 want de dame hier had er zin in.
Als we eindelijk aan de beurt zijn denken we met weemoed aan de dame van de Canadese douane.

We rijden de USA weer in en gaan richting het zuidwesten van New York State.
Er moet getankt worden maar dat is niet zo erg als je maar 32 eurocent per liter moet betalen.
Helaas heeft de gps het nu echt begeven. Later blijkt dat het defecte onderdeel niet verkocht wordt in de grootste economie van de wereld. Dat wordt dus weer ouderwets op de kaart navigeren. Het eerste stuk rijden we over de snelweg maar al snel toeren we over locale wegen. Zo zie je meer van de omgeving.

Na een mooie rit besluiten we op tijd een motel te zoeken. We komen terecht in Erie Pennsylvania. Het Quality Inn heeft een kamer beschikbaar en we kunnen terecht voor coupon prijs. We blijven hollanders dus als we geld kunnen besparen zullen we dat niet laten. ’s Avonds eten we bij Norma’s authentic home style cooking.
Dat kunnen we lopend af want dat is in het hotel. Kunnen we een lekker biertje nemen.
Morgen rijden we door richting Michigan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *