Tokio (3)

Vandaag moeten we helaas afscheid nemen van Tokio en Japan. De wekker gaat al vroeg en Jeff besluit om nog iets langer te liggen en (net als vorig jaar in Australie) een Jeff-day in te lassen.

Matthijs en ik gaan ondertussen naar het public bath wat bloedheet is – een sauna is er bijna niks bij. Daarna pak ik mijn koffer in en ga ik met Matthijs en Manda nog even naar de wijk Ginza. Deze wijk staat bekend als een van de duurste shopping districten in de wereld. Winkels van o.a. Chanel, Abercrombie & Fitch, Louis Vuitton en Apple vormen het decor. De koers met de yen is niet al te gunstig, dus we besluiten vandaag maar even niets te kopen en alleen te kijken.

We belanden uiteindelijk weer op het plein van Shibuya en doen nog even een bakkie bij de Starbucks voordat we weer terug gaan naar het hotel. Hier staat de groep al grotendeels klaar in de lobby om te vertrekken.

Uiteindelijk vliegen we via Hong Kong weer terug naar Amsterdam, waarbij we in Hong Kong voor de gelegenheid nog even een drankje doen aan de bar die we op de eerste dag hadden gevonden. Dit keer echter ook met Matthijs, Manda, Linda en Judy. Met elkaar kijken we terug naar een topvakantie!

Matthijs en Manda hebben ook een blog bijgehouden op http://weijma.net/japan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *