San Francisco

Omdat het ontbijt in het hotel niet echt veel voorstelt, zoeken we voordat we de stad ingaan een Denny op. Dat is toch wel een beter begin van de dag.
Als we bij de baai rijden zien we een parkeerplaats voor $ 15, dus we zetten de auto vandaag binnen in de loods, dan blijft hij lekker koel want het belooft weer een warme dag te worden.
Het is niet echt duidelijk of we nu een genummerde plaats hebben of dat je hem zo maar ergens kan parkeren, maar als we bij wat andere auto’s gekeken hebben besluiten we hem gewoon op de eerstvolgende vrije plek neer te zetten.

Als we weer naar buiten lopen op weg naar de Blue and Gold fleet merkt Jennifer op dat we al bij de boot naar Alcatraz lopen. Een blik op de uitgeprinte tickets geeft haar gelijk aan. Scheelt toch weer een stuk lopen want dat had ik nog niet door.

Het blijkt dat na het opknappen van Alcatraz de dienst tegenwoordig vanaf een andere steiger door een andere maatschappij gevaren wordt. We hebben nog een half uurtje voor het boarden dus we gaan de shop van het Hardrock cafe even in.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat we op tijd terug zijn want als je een beetje vooraan staat kan je een mooi plaatsje aan het dek bemachtigen. De boot vaart in een klein kwartiertje naar Alcatraz. Na de opknapbeurt is ook de route van de tour aangepast dus het is wel leuk om het nog een keer te zien.
In de shop zit deze keer een ex gedetineerde zijn boek te signeren. Hij heeft 4 jaar doorgebracht in deze gevangenis.

Als we weer terug in de stad zijn willen de dames weer even shoppen. Gelukkig zit er ook een Ferrari store in de buurt. Jennifer ziet een net geopende Ugg store dus we kunnen eindelijk een paar voor iemand meenemen.
Het schijnt dat ze hier voor de helft van de Nederlandse prijs over de toonbank gaan.

Als we weer terug naar het hotel rijden hebben we pech want door enkele ongelukken is de spits nog niet voorbij.
Het duurt daarom even voor we de stad uit zijn, hebben we dat ook een keer meegemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *